La nostra casa

Qui som

Som el Josep Ma. i la Mercè, ens dediquem a la pagesia i volem donar a conèixer el món rural i les avantatges de viure en pobles petits, tranquils i acollidors.

Us acollim en una antiga casa senyorial, que durant anys va ser casa de masovers, recentment restaurada i convertida en petit hotel. Delicadament decorada amb especial atenció per als detalls i per la comoditat dels hostes, hem volgut recuperar l’aire rural original i compartir amb vosaltres la tranquil.litat del poble per a que us pugueu relaxar i recuperar el ritme natural de la vida i recuperar els sentits.

El nostres menjadors i la cuina

Disposem d’un menjador amb llar de foc i zona d’estar, dues taules grans i un menjador privat. Col.loquem les taules segons les necessitat de capacitat i si cal consultem als nostres hostes les seves preferències. Tenim una trona pels més petits a disposició dels nostres hostes.

El nostre pati

Al nostre Pati us podreu relaxar a la piscina, prendre el sol, descansar i prendre la fresca a les nits d’estiu. Ideal per fer barbacoes. Us deixem llenya per un dia de franc. Si necessiteu ajuda ens ho podeu demanar, us ajudarem encantats. Disposem de taules i cadires per fer dinars o sopars a la fresca.